Grup pompare si amestec cu vana cu 3 cai termostatica

Unitatea de pompare si amestec cu vana cu 3 cai Heko este o varianta simpla de folosit in instalatii de incalzire in pardoseala cu sursa de temperatura inalta

Grupul de pompare Heko cu vana cu 3 cai termostatica integrata este o solutie idea la pentru a reduce temperatura fluidului in sistemele de incalzire in pardoseala si pentru a obtine un consum energetic redus. Acesta functioneaza ideal cu distribuitoarele de incalzire in pardoseala Heko din otel inoxidabil. Unitatea de pompare si amestec asigura reglarea temperaturii fluidului la o valoare exacta, prestabilita. Reglarea se face prin intermediul unei vane cu 3 cai termostatice conectate la circuitul tur de la sursa si la circuitul retur de la sistemul radiant. 

Vona este echipata cu un senzor de temperatura imersat in fluidul amestecat. In acest fel, agentul termic de la sursa este ajustat de vana cu 3 cai conform cerintei reale, compensand in acest fel caldura transferata sistemului si recuperand caldura inca prezenta in fluid, reducand semnificativ consumul energetic. 

Unitatea de pompare are conexiuni de 1″. Etansarea se realizeaza folosind o-ring-uri speciale, care permit o instalare sigura si rapida, fara a fi nevoie de material etansant suplimentar ex: banda teflon sau canepa. 

Multumita piesei mobile si a constructiei sale, grupul de pompare si amestec Heko poate -fi montat pe ambele parti ale distribuitorului. Temperatura poate oricand sa fie citita datorita termometrului cu cristal lichid.

Prezenta piesei mobile face posibila conectarea grupului de pompare la majoritatea distribuitoarelor de pe piata, cu interaxuri diferite intre 200 si 211mm. 

Articole

SKUImagineVarianta produs
1KAM2055200ThumbnailKit amestec compact fara pompa
1PMP2580130ThumbnailPompa circulatie 25/130 pentru kit amestec cu vana cu 3 cai

Date tehnice

    Domenii de utilizare

    • Instalatii de incalzire/racire radianta

    Lista elementelor livrate

      Documente și materiale promoționale